• Change country
  • Suomi

TeknoInfra Oy
Puusepäntie 11
04361 TUUSULA / FI-Suomi
040 826 7381
ville.alanen@teknoinfra.fi

TUOTEVIDEOT

DRAINFIX®CLEAN - Sadeveden käsittely suodattamalla

 

RECYFIX® KOURUN ASENNUS

Katso Recyfix -kourun ammattitaitoinen asennus.

 

RECYFIX®HICAP®-kourut, YAS MARINA-kilparata

TERVETULOA KORKEALUOKKAISEEN VEDENPOISTOJÄRJESTELMÄÄN:
20 km pituinen innovatiivinen kourujärjestelmä kulkee uuden 170-hehtaarisen Formula 1-kilparadan poikki (Yas Marina, Abu Dhabi).

 

RECYFIX®HICAP®-ELOKUVA

RECYFIX HICAP kehiteltiin erityisiä vedenpoistotehtäviä varten. Kourujärjestelmää käytetään suurien alueiden vedenpoistoon ja sitä käytetään samalla viemäriveden kuljetukseen.

RECYFIX HICAP -vedenpoistojärjestelmä kuljettaa pintavettä lineaarisena vedenpoistona, johdattaa sen yli pitkien välimatkojen ja tyhjentää sen yhdestä kohtaa pääviemäriin.
Järjestelmä tarjoaa suurta vedenpoistokapasiteettiä "kasvavalla vedenpoiston tilavuudella". Kourujärjestelmällä on mahdollisuus pitää sadevesi varastoituna päävesikanaaliin ja antaa vettä vähitellen viemäriverkkoon. Näin estetään viemäriverkoston ylikuormitus.

 

SIDE-LOCK -ELOKUVA

SIDE-LOCK on ainutlaatuinen kiinnitysjärjestelmä, joka toimii täydellisesti ilman lisäosia. Yksinkertaisesti aseta kansi paikoilleen ja paina sitä jalalla. Kansi poistetaan joko ruuvimeisselillä tai sorkkaraudalla. SIDE-LOCK säästää 90% ajasta, jonka perinteisien kansien kiinnittäminen ja irroittaminen ottaa.

 
 
 
 

TeknoInfra Oy
Puusepäntie 11
04361 TUUSULA / FI-Suomi
040 826 7381
ville.alanen@teknoinfra.fi

 

Imprint        Privacy policy