• Change country
  • Suomi

TeknoInfra Oy
Puusepäntie 11
04361 TUUSULA / FI-Suomi
040 826 7381
ville.alanen@teknoinfra.fi

HAURATONIN Historia 2006 - 2009

2006 - HAURATON 50 VUOTTA

Tulevaisuus rakentaa maailmaa

50 vuotta HAURATON:ia – odotamme innolla seuraavaa 50:tä vuotta. Uudella tavaramerkkikonseptilla sekä kansainvälisesti suuntautuneella tuotevalikoimalla kohtaamme entistä globaalimpien markkinoiden vaatimukset. Hyvinvoiva kasvu on tässä kehityksenkulussa meille tärkeämpää kuin nopeat tuotot. Sen vuoksi pidämme sijaintimme Saksassa kuten tähänkin asti. Tämän takia uuden paikan laajennusta kehitellään Ötigheimiin, vain viiden kilometrin päähän Rastattista.


HAURATON Historian Kuvia

HAURATON 2006zoom
 

2008 – UUDELLA LOGISTIIKKAKESKUKSELLA KASVUUN

Vientiluvut kasvavat jatkuvasti, liikevaihto kasvaa myös Saksassa

Uuden logistiikkakeskuksen investoinnilla sekä uudella valmistustehtaalla paransimme suorituskykyämme. Tällä investoinnilla haluamme suojata jatkuvasti kasvavat pyynnöt. Monta vuotta sitten liikevaihdon prosentuaalinen kasvu viennissä oli kaksinumeroinen, mutta myös Saksassa pystyimme huomaamaan vuonna 2007 suuren kasvun. “Keskikokoisena perheyrityksenä me olemme vahvasti alueellisesti sijoittuneita. Sijainti Saksassa on meille erittäin tärkeä. Tämän takia emme sijoittaneet vain logistiikkaan, vaan myös paikalliseen tuotantoon” sanoo HAURATON:in toimitusjohtaja Marcus Reuter.


HAURATON in Ötigheimzoom
 

2009 – HAURATON LÄHTÖVIIVALLA FORMULA 1:SSÄ

Suurin tilaus yrityksen historiassa: uuden Yas Marina Circuit:in vedenpoistojärjestelmä Abu Dhabissa.

Yli 20 km:n vedenpoistojärjestelmän takia se on HAURATON:in historian suurin tilaus. Uusi kourujärjestelmä, RECYFIX HICAP Malli G, kehiteltiin ja valmistettiin erityisesti Yas Marina Circuitin rakentamiseen Abu Dhabissa. Vedenpoistojärjestelmä on innovatiivinen tai jopa vallankumouksellinen. Se on ensimmäinen järjestelmä, jossa kourut ovat valmistettu PE-PP:ista, ja jonka lovetut kannet ovat valmistettu korkeaa kuormitusta kestävästä taipuisasta teräksestä, jotka tarjoavat kestävää pysyvyyttä korkeimmille kuormituksille. Logistiikkaan ja rakentamisen edistämiseen viitaten tämä projekti asettaa uusia standardeja: tuotteet toimitettiin yhdellä kertaa sekä asennuksen tietotaido siirrettiin 5,000 km:n päähän korkealuokkaisesti ja erittäin helposti. Näin ensimmäiset kilpailut voitiin järjestää kuten oli suunniteltu 1. marraskuuta 2009.

HAURATON in Abu Dhabizoom
 
 
 
 

TeknoInfra Oy
Puusepäntie 11
04361 TUUSULA / FI-Suomi
040 826 7381
ville.alanen@teknoinfra.fi

 

Imprint        Privacy policy