• Change country
  • Suomi

TeknoInfra Oy
Puusepäntie 11
04361 TUUSULA / FI-Suomi
040 826 7381
ville.alanen@teknoinfra.fi

HAURATONIN Historia 1980 - 2003

1980 - VEDENPOISTOA ERITYISIIN KÄYTTÖTARKOITUKSIIN

Vallankumouksellinen vedenpoistojärjestelmä katoille

HAURATON tarjoaa uusia mahdollisuuksia ulkokattojen ja terassien suunnitteluun esittelemällä DACHFIX-tuotemerkin. Tuotelinjan kehittäminen on niin vallankumouksellinen, että rakennussääntö "Tasakattojen ohjesääntö" muokataan. HAURATON Sports -valikoima luotiin myös 80-luvulla. Urheilukentät kuivataan luotettavasti näiden erikoiskourujen avulla, joille on myös myönnetty lupa kansainvälisille kilpailukentille.


HAURATON Historian Kuvia

HAURATON 1980zoom
 

1990 - UUSIA MAHDOLLISUUKSIA EUROOPASSA

RECYFIX aloittaa Euroopassa

HAURATON aloittaa jo 90-luvun alussa järjestelemään markkinointiverkostoa Saksan uusissa osavaltioissa sekä viemään maasta tuotteita moniin Keski- ja Itä-Euroopan maihin. Tärkeä pilari tällä askelmalla on uusi RECYFIX-merkki. Tuotteet ovat valmistettu 100 %:sesti kierrätettävästä muovista. Kourut ovat helppoja kuljettaa ja asentaa sekä ovat erittäin kestäviä. HAURATON on Euroopan johtava PE-PP:sta valmistettujen vedenpoistojärjestelmien tavarantoimittaja RECYFIX -tuotevalikoimalla.


HAURATON 1990zoom
 

2003 - UUDET TUOTTEET VALLOITTAVAT UUSIA MARKKINOITA

Suotautuminen - vuosituhannen puheenaihe

Ylikuormittuneen viemäriverkostot sekä yhä useammin toistuvat tulvaonnettomuudet pakottavat paikalliset päätöksentekijät pohtimaan uudelleen sadeveden käsittelyä. Uuden vuosituhannen alusta lähtien, HAURATON on sen vuoksi sijoittanut yhä enemmän suotautumisen kehittämiseen. DRAINFIX BLOC sisältää suuren varastokapasiteetin ja matalan tilavaatimuksen. Pintavesien suotautumisalue pysyy käyttökelpoisena, jopa autojen ja kuorma-autojen kuljetusliikenteelle.

HAURATON 2003zoom
 
 
 
 
 

TeknoInfra Oy
Puusepäntie 11
04361 TUUSULA / FI-Suomi
040 826 7381
ville.alanen@teknoinfra.fi

 

Imprint        Privacy policy